Romein

Volop drukte bij de montage afdeling van Romein Beton in de bouwvak periode. Ondanks het feit dat een groot deel van Nederland nog geniet van de zomervakantie, is Romein Beton deze week volop actief met de montage van fietstunnels voor combinatie Vechtdal. Deze fietstunnels zijn onderdeel van de werkzaamheden, die de combinatie uitvoert voor de provincie Overijssel, ter verbetering van de doorstroming en de verkeersveiligheid  voor de vechtdal verbindingen in de N340, N48 en N377. 

Romein Beton levert en monteert voor dit project in totaal 5 stuks tunnels met bijbehorende prefab wanden voor de toeritten. Deze tunnels variëren in lengte van ca. 31 m’ tot  ca. 57 m’ voor de gesloten delen en van ca. 25 m’ tot bijna 105 m’ voor de toeritten. Kortom: serieuze tunnels!

Petje af voor de collega’s van afdeling montage die dergelijke projecten telkens opnieuw met de nodige tijdsdruk en in weer en wind realiseren. Zelfs in de bouwvak periode wordt er door deze montage ploegen doorgewerkt, zodat projecten tijdig kunnen worden opgeleverd.

Heeft u ook een project waar prefab een goede oplossing kan zijn, neem dan contact op en laat ons weten wat voor u belangrijk is. 
Benieuwd wat Romein Beton voor uw project kan betekenen ? Neem eens een kijkje op onze website www.romein.nl, mail naar verkoop@romein.nl. Op www.BTE.nl/merken vindt u een overzicht van de betonbedrijven die, net als Romein Beton, deel uitmaken van deze groep en gezamenlijk in 95% van alle bouwsectoren in West-Europa actief zijn.

Projectfoto's