Romein

In één van de belangrijkste toegangswegen van de gemeente Zeist, namelijk de Utrechtseweg, levert en monteert Romein Beton in opdracht van Mourik een circa 192 meter lange tunnelconstructie. Deze geprefabriceerde betonnen fietstunnel heeft een gesloten gedeelte van ruim 32 meter. Beide toeritten zijn voorzien van een trapopgang in de oostwand.

In dit project komt opnieuw de kracht van de combinatie van de BTE Groep mooi naar voren, doordat Romein Beton de tunnelelementen en Vebo Beton & Staal uit Bunschoten de betonnen trappen levert.
Heeft u ook een project waar prefab beton een goede oplossing kan zijn, neem dan contact op en laat ons weten wat voor u belangrijk is, zodat een voor u passende oplossing kan worden gerealiseerd. Romein Beton is uw gesprekspartner van ontwerp, productie tot realisatie.

Benieuwd wat Romein Beton voor uw project kan betekenen? Neem eens een kijkje op onze website www.romein.nl, mail naar verkoop@romein.nl 

Op www.BTE.nl/merken vindt u een overzicht van de betonbedrijven die, net als Romein Beton, deel uitmaken van deze groep en gezamenlijk in 95% van alle bouwsectoren in West-Europa actief zijn.

Projectfoto's