Romein

Duikers en Romein: die horen bij elkaar. Deze week is Romein gestart met de levering en montage van de eerste vaarduiker in het plan Bangert & Oosterpolder te Hoorn en volgende week volgt de tweede identieke R3 spanduiker. Beide spanduikers  hebben een afmeting van 250x225 cm (BxH) inwendig en een lengte van bijna 21 meter.

Vorig jaar heeft Romein in hetzelfde plan een duiker geleverd met de afmeting van 400x225 cm (BxH) inwendig en een lengte van ruim 20 meter. Hiervoor verzorgde  Romein naast de engineering en productie ook de montage met eigen personeel.  

Heeft u ook een project waarvoor u op zoek bent naar een snelle prefab oplossing, neem dan contact op en laat ons weten wat voor u belangrijk is, bijvoorbeeld : Totaalpakket van engineering, productie tot en met montage, breed assortiment, levertijd, betrouwbare en bewezen kwaliteit?
Benieuwd wat Romein voor uw project kan betekenen? Neem eens een kijkje op onze website www.romein.nl.
Op www.BTE.nl/merken vindt u een overzicht van de betonbedrijven die, net als Romein beton, deel uitmaken van deze groep en gezamenlijk in 95% van alle bouwsectoren in West-Europa actief zijn.

Projectfoto's